Aparat de calcat vertical cu abur Daewoo DGS1500PK : Review

Daewoo DGS1500PK este un aparat de calcat vertical cu abur, foarte eficient si util. Este o alegere foarte buna, are foarte multe pareri pozitive de la cumparatori datorita felului in care functioneaza si lasa hainele impecabile.

Aparatul de calcat de la Daewoo DGS1500PK are o putere destul de mare de 1500 W si o capacitate a recipientului de 280 ml.

Se utilieaza foarte usor, este o varianta mai performanta a aparatelor de calcat clasice. Netezeste tesaturile si elimina pana si bacteriile si acarienii.

Aparatul foloseste tehnica de calcat cu aburi, perfecta pentru tesaturi delicate sau chiar cu rezultate excelente pe cele rigide. Se incalzeste foarte usor, in 30 secunde si tot procedeul este usor si fara mare efort.

Vezi oferta curenta

FUNCTIE DE IGIENIZARE

  • inlatura eficient cutele
  • reimprospateaza
  • igienizeaza

Atat hainele cat si diferite textile cum ar fi canapele, fete de masa sau dreperii. Functia de igienizare este ideala pentru pastrarea prospetimii hainelor, elimina bacteriile si acarienii si te scapa si de cele mai puternice mirosuri.

Design-ul este compact, are o greutate de doar 1 Kg ceea ce il face foarte mobil si usor de transportat.

Pareri Clienti : Cumparatorii sustin ca acest aparat functioneaza foarte bine, reusesc sa economiseasca timp important si obtin rezultate excelente. Majoritatea sunt foarte multumiti, au dat foarte multe review-uri pozitive si il recomanda cu incredere. Raportul calitate/pret este foarte bun.

9.5

PRET

9.6/10

CALITATE

9.6/10

DESIGN

9.0/10

FUNCTII

9.6/10

Pareri Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de utilizat si intretinut
  • Functie de igienizare
  • Mobil si usor de transportat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *