Storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/02

Philips Viva Collection HR1832/02 este o alegere foarte buna atunci cand va doriti un storcator bun, compact si cu un design dragut. Acest storcator va ajuta sa obtineti sucuri delicioase, proaspete, rapid.

Storcatorul Philips Viva Collection HR1832/02 este un storcator mic, nu ocupa mult spatiu si se poate depozita cu usurinta sau chiar lasa pe blatul din bucatarie deoarece nu incurca.

Este un storcator puternic, cu o putere de 500 W. Dispune de sistem QuickClean, puteti prepara pana la 1.5 l suc, fara a fi nevoie sa goliti vasul pentur pulpa.

Fibrele fructelor si legumelor se blocheaza in sita, mai toata storcatoarele au aceasta problema insa, storcatorul de la Philips are sita cu suprafete netede, datorita procesului electropolisat. Faciliteaza curatarea fibrelor.

Componentele storcatorului se pot scoate foarte usor si asambla la loc, acest lucra faciliteaza intreg procesul de curatare.

Storcatorul mai dispune si de sistem anti-picurare. Gura de scurgere este detasabila si poate fi spalata si in masina de spalat vase.

Este un produs foarte bun, silentios si usor de intretinut.

Vezi oferta curenta

Pareri Clienti : Cumparatorii sustin ca acest storcator este unul foarte bun, stoarce foarte bine fructele si legumele iar pulpa ramane uscata. Este un storcator compact si nu ocupa mult spatiu. Este silentios, nu face zgomot in comparatie cu alte storcatoare care scot un sunet foarte urat. Este usor de curatat, toate componentele fiind detasabile. Storcatorul a primit foarte multe review-uri bune din partea cumparatorilor. Raportul calitate/pret este corect.

Storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/02

9.5

PRET

9.5/10

CALITATE

9.5/10

DESIGN

9.4/10

Pareri Pro

  • Stoarce foarte bine
  • Este compact, ocupa putin spatiu
  • Se curata usor
  • Nu este zgomotos

Pareri Contra

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *