Calorifer electric Star-Light YOH13B : Pareri

by:

CLIMATIZAREELECTROCASNICE

Star-Light YOH13B este un calorifer electric, foarte bine vandut si cu cele mai multe review-uri pozitive din partea cumparatorilor. Acest calorifer imbina utilul cu placutul, este foarte bun, incalzeste foarte bine si are si un design dragut, incadrandu-se perfect in orice incapere.

Caloriferul electric Star-Light YOH13B are o putere de 2500 W. Datorita termostatului reglabil si celor 3 trepte de putere de care dispune puteti seta temperatura dorita. Pe langa termostat reglabil, caloriferul mai dispune de protectie supra-incalzire si protectie anti-inghet.

Este un calorifer pe roti, se poate transporta foarte usor fara prea mult efort.

Dupa cum am spus, acest calorifer a primit multe pareri pro, din spusele cumparatorilor este un calorifer care isi merita banii. Este un produs de calitate si incalzeste incaperire foarte bine iar temperatura se mentine. Un lucru foarte important este ca, este silentios, atunci cand se incalzeste uleiul nu se aude cum se incinge.

Vezi oferta curenta

Pareri Cumparatori : Cumparatorii care au achizitionat acest calorifer au fost foarte multumiti de produs. Majoritatea au sustinut ca isi face foarte bine treaba, este util si nu le pare rau ca l-au cumparat.

9.3

PRET

9.0/10

CALITATE

9.0/10

DESIGN

9.8/10

FUNCTII

9.4/10

Pareri Pro

  • Raport calitate/pret
  • Util
  • Silentios
  • Incalzire rapida

Pareri Contra

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *