Espressor automat Miele OneTouch CM 5300 : Review

Miele OneTouch CM 5300 este o alegere foarte buna atunci cand va doriti un espressor automat care sa va faca cafeaua exact ca cea de la cafeneaua preferata. Acest aparat este in topul celor mai bune espressoare automate.

Espressor automat Miele OneTouch CM 5300 ofera o cafea cu o aroma intensa, de calitate. Cu acest espressor puteti seta atat tipul de cafea dorit cat si intensitatea aromei. Dispune de setare pentru rasnita, cantitatea de cafea, temperatura de preparare, cantitatea de apa etc. Cu aceste setari puteti obtine o aroma perfecta, dupa preferinte.

Aparatul beneficiaza de o noua functie One Touch for Two care permite sa fie preparate doua cafele, chiar de tipuri diferite in acelasi timp. Astfel economisiti timp important si puteti savura cafeaua dorita.

Pe langa recipientul de boabe de care dispune, acest espressor are si un sertar pentru cafea macinata. Se poate folosi foarte simplu pentru prepararea celui de al doilea tip de cafea, folosind cafeaua gata macinata.

Atunci cand doriti sa preparati mai multe cafele, de exemplu cand aveti musafiri este foarte usor. Cu o simpla apasare de buton, acest model de espressor poate produce pana la 8 cesti de cafea.

Este prevazut cu modul Eco, ceea ce duce la o economisire de energie. Espressorul nu se incalzeste decat inainte de distribuirea primei bauturi. Modul Eco poate fi activat sau dezactivat din setarile de baza.

O functie foarte importanta de care dispune acest espressor este blocarea comenzilor. Aceasta blocare poate fi setata prin atingerea unui buton si atunci va fi protejat impotriva actionarii eronate, de exemplu de catre copii.

Este un espressor care se curata foarte usor, avand sistemul ComfortClean. Are multe piese care pot fi spalate la masina de spalat vase, recipientul de apa, recipientul de deseuri etc.

Ca orice espressor Miele, acesta macina cafeaua intr-un mod foarte silentios, fara sa faca zgomot si sa fie deranjant.

Citeste mai multe detalii

Design

Espressorul Miele are un design modern, se incadreaza perfect in orice spatiu. Este facut din materiale de inalta calitate, durabile. Constructia lui este una premium, din otel resistent la abraziuni.

Are o rasnita conica, fabricata din otel neabrazic, de inalta calitate. Aceasta rasnita macina boabele de cafea intr-un mod foarte special pentru conservarea aromei. Macinarea este una uniforma si precisa a boabelor de cafea.

Specificatii : 

  • espressor cafea macinata, cafea boabe
  • putere 1500 W,
  • presiune pompa 15 bar
  • capacitate rezervor apa 1.3 l
  • capacitate compartiment cafea 200 g
  • capacitate recipient reziduri 6
  • bauturi : cafea, espresso, cappucino, latte macchiato, lapte calf, caffe latte, espresso, espresso dublu, ristretto, spuma de lapte etc.

Functii : oprire automata, blocare acces copii, curatare automata, sistem economisire energie electrica, setare temperatura, setare hrad macinare, inaltime ajustabila a duzei de cafea, OneTouch for Two, One Touch Sistem de memorare

Pareri Clienti

Espressorul Miele OneTouch for Two CM 5300 a primit foarte multe review-uri pozitive din partea cumparatorilor. Acestia sustin ca au facut o alegere foarte buna achizitionandu-l si sunt multumiti de faptul cum functioneaza. Majoritatea au spus ca este un aparat bun din toate punctele de vedere. Sunt multumiti de cafeaua cu aroma intensa pe care o prepara acest espressor. Unii cumparatori au spus ca este foarte important faptul ca, pentru a avea o cafea buna este foarte important si cum intretii aparatul. Un lucru mentionat este ca espressorul te anunta cand trebuie curatat si este important sa faci acest lucru pentru a avea o cafea de calitate.

Vezi oferta curenta

Review cumparator : ” Mulțumită de produs. M-am hotărât să scriu acest review pentru a mentiona următorul aspect care eu consider că este important: când achiziționezi un expresor tine cont că 20% bei o cafea excelenta iar 80% reprezintă curățarea și întreținerea aparatului. Părerea mea după o lună de folosire zi de zi este că este un aparat bun și foarte util. Este adevărat că este mai scump dar merita banii, tabletele de curățare cam scumpe dar… Asta e! Prețul de achiziție 3.000 lei excelent.”

Review cumparator : ” Nota 10 plus, merita fiecare banut!”

Review cumparator : ” Calitate superioara, super incantata ca am ales acest espressor. Sigur nu va dezamagi pe nimeni!!!”

9.9

Calitate

9.8/10

Pret

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

10.0/10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *